Безплатна доставка за поръчки над 100 лв. в рамките на града

научете повече

За нас

Сладката история на “Нико” започва в началото на XXI век в Асеновград. Там, в малкия ни сладкарски цех, започнахме да приготвяме по няколко домашни торти на ден. Екипът ни също не беше голям. Състоеше се от трима души, които и до ден днешен работят до нас. С постоянство, усърдна работа и вкусен асортимент, от малка семейна сладкарница, пораснахме с още четири обекта в България.

Сладкарниците ни се увеличиха, екипът ни се разрасна, оборудването, което използваме, е от най-ново поколение, но принципите, които спазваме, са същите.

Същото е и отношението към клиентите ни – със специално внимание и усет към детайлите, ние посрещаме очакванията и на най-взискателните от тях.

В асортимента ни ще откриете както класически, така и модерни торти, ръчно приготвени бонбони и бисквити, печени десерти и сладкиши, домашен италиански сладолед, различни видове хляб със семена и подправки.

Зад изкушаващата визия и неповторим вкус на нашите продукти стои екип от професионалисти, които постоянно надграждат опита си. Държим да сме в крак с най-новото, затова редовно посещаваме обучения в страната и в чужбина. Амбициите и желанието ни за развитие не спират дотук - от 01.03.2021 г. разполагаме с най-модерната база за сладкарско производство в България. Тя се намира в Асеновград и е оборудвана с машини от водещи производители на световно ниво.

Споделихме ви информация от кухнята, сега очакваме вашите поръчки.